Levering

Levering

Vi sender til alle dele af verden, ja, hvor som helst i verden!

Alle ordrer sendes inden for 1-2 arbejdsdage. Vi kontrollerer omhyggeligt hver ordre og hvert produkt, der sendes for at maksimere din tilfredshed. Når du har afgivet ordren, modtager du en e-mail med bekræftelse på forsendelse.

Leveringstiden er 5 til 12 dage, afhængigt af vores lager og din bestillingsadresse. Efter at have sendt ordren, underretter vi dig via e-mail. Du modtager en e-mail med forsendelsesbekræftelse. Den indeholder dine ordreoplysninger, leveringsoplysninger og så videre.

Forsendelsesmetode: Forsendelsesmetoden afhænger af din bestillingsadresse. Vi vælger det bedste kurerfirma i henhold til din adresse, så du hurtigere modtager din pakke. Normalt er forsendelsesmetoden: DHL, EMS, FedEx og lokal postvirksomhed.

Ordresporing: Efter online køb sender vi dig en e-mail-bekræftelse for at bekræfte din ordre. Når vores lager sendes, sender vi en e-mail igen. Indholdet af e-mailen indeholder ordreoplysninger, pakkeoplysninger, sporings-URL osv.

Bemærk: Sørg for, at din e-mail-adresse er korrekt, vi sender det meste af ordreoplysningerne via e-mail. E-mailen er den e-mail-adresse, du har angivet på købstidspunktet, eller den e-mail-adresse, der er gemt i din "Min konto" -profil.

Forsendelsesomkostninger: Forsendelsesomkostninger afhænger af dit land / din region. For at få den mest nøjagtige leveringsmetode og leveringstid skal du blot indtaste din leveringsadresse under kassen. Derefter vil du være i stand til at vælge den mest behagelige transportform.

For at levere din ordre sikkert og med succes skal du sikre dig, at den adresse, du indtaster, er korrekt, da de fleste ordrer ikke kan ændres, efter at de er sendt.

Tak for din tillid og ønsker dig en god shopping!